Χρήματα έχουν δοθεί στον Δήμο Ζαχάρως ο οποίος δεν έχει επιλύσει το θέμα της αποκατάστασης του γεφυριού στο χωριό Σχίνοι Ηλείας. Απάντηση από το Υπουργείο Εσωτερικών

Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη, βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ

Σε Απάντηση στην Ερώτηση που κατέθεσε η βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη, με θέμα «Συντήρηση και αποκατάσταση του γεφυριού στο χωριό Σχίνοι του Δήμου Ζαχάρως Ηλείας», το Υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει αναλυτικά τα ποσά που έχουν δοθεί  στον Δήμο Ζαχάρως  μέσω των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (Κ.Α.Π.)  και  μέσω της ΣΑΕ 055 για το «Πρόγραμμα για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από Θεομηνίες στους ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού της χώρας».

Επίσης, ο Δήμος Ζαχάρως εντάχθηκε στις 17-09-2018 στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» για την Πράξη «Προμήθεια μηχανημάτων έργου και οχημάτων του Δήμου Ζαχάρως» συνολικού προϋπολογισμού 229.400 ευρώ.

Στην απάντησή του το Υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει ότι έχει ζητήσει απαντήσεις για την Ερώτηση από τον Δήμο Ζαχάρως, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

Δημοσιεύθηκε στην ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΒΟΥΛΗ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ και χαρακτηρίσθηκε , , , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.